even voorstellen

Responsive image

Tijdens een verblijf op Sicilië maakte ik voor het eerst kennis met Frederik II. Mijn verbazing over deze veelzijdige, eigenzinnige keizer is met de jaren uitgegroeid tot begeestering.
Naarmate ik meer te weten kom over Frederik en zijn tijd, groeit mijn wens ook anderen te interesseren in deze uitzonderlijke man, zijn breed geschakeerde prestaties op velerlei gebied en zijn onorthodoxe heerschappij.

Als vanzelf heeft mijn belangstelling zich verbreed tot de Hoge Middeleeuwen in het algemeen. Ik wil mijn liefde voor de Hoge Middeleeuwen (1000-1250) graag delen met anderen. Door lezingen, cursussen, publicaties probeer ik ook anderen warm te maken voor deze boeiende periode in de geschiedenis.
Onder het motto "de geschiedenis beleven waar zij gemaakt is", organiseer ik sinds enkele jaren bovendien meerdaagse culturele/culinare reizen naar Sicilië, Apulië, Engeland en Duitsland. 

Wilt u meer weten over de Hoge Middeleeuwen, of bent u op zoek naar een interessante lezing/voordracht voor een groep geïnteresseerden: neemt u gerust contact op: info (at) stupormundi.net
U kunt natuurlijk ook even bellen: 074-2427416
Uw reactie wordt erg op prijs gesteld!

Contactformulier